Vi bidrar till att lägga grunden till hållbara samhällen som räcker i generationer

Bolag med en grund för tillväxt

Inom vårt affärsområde Grundläggning har vi samlat ledande kompetens inom området. Vi är en trygg partner som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Ett av våra bolag är marknadsledare i Skandinavien inom injekteringspålning och vi ligger i framkant inom flera andra expertområden, till exempel spontning och grundförstärkning.

Våra företag i Sverige inom grundläggning

Berg & Betongförstärkning

Har över 15 års erfarenhet av specialarbeten inom bygg- och anläggningsbranschen. Utför grundförstärkning, bergförstärkning, källarutgrävningar, bergsborrning, pålning och huslyftning.

BGS Svensson

BGS Svensson

Specialister inom allmänna grundläggningsarbeten samt grundförstärkning med inriktning på befintliga fastigheter. BGS Svensson arbetar över hela Sverige och delar av Norge, har sitt säte i Kungshamn.

Grundia

Grundia

Utför grundförstärkning av fastigheter, grundläggningsarbeten samt erbjuder schakt- och dräneringsarbeten, injektering och bergförstärkning med partners.

Pålab

Pålab

Pålab erbjuder helhetslösningar inom grundläggning med fokus på pålning, spontning, grundförstärkning, injektering, jordspikning och grundvattensänkning.

Rovalin logo

Rovalin

Rovalin erbjuder tjänster inom grundläggning som pålning, borrning spontning och jet-grouting. Företaget har en ledande marknadsposition som leverantör av ett heltäckande erbjudande inom djupgrundläggning.

Soil Mixing Group

Soil Mixing Group

Soil Mixing Group erbjuder tjänster inom jord- och markförstärkning för fastigheter och anläggningsprojekt runt om i Sverige och i Norge. Erbjuder även IT-baserade tjänster kopplat till uppdrag.

Grundläggning med 30 års erfarenhet

Ledande branschkompetens

Vi står för en organisation med både maskiner och personal som löser små och stora uppdrag. Vår spetskompetens gör att vi arbetar över hela Sverige och tar specifika uppdrag på den internationella marknaden.

Brett utbud av tjänster

Exempel på tjänster är pålning, spontning, grundförstärkning, injektering, jordspikning och grundvattensänkning.